Bolletje Ginder zalm
Bolletje Ginder zalm
Cecile-schrijven

bouwer, lezer, luisteraar en ontwerper

bouwer, lezer, luisteraar en verteller

mijn verhaal

mijn verhaal

Er was eens een meisje in Assen, dat opgroeide in veiligheid en besloot dat Assen ook maar een klein stadje was. Dat meisje dat was ik. Toen ik 19 was kon ik niet wachten om te vertrekken uit de slaperige stad waar ik was opgegroeid. Via Australie trok ik naar Groningen en later naar Utrecht. Kiezen wat ik ‘later wilde worden’ kon ik niet. Na een propedeuse bouwkunde koos ik voor een studie literatuurwetenschap.

Het was een studie om me in te verliezen en vooral van te genieten. Na mijn studie vond ik werk in het noorden van Nederland. Ik wilde werk dat het verschil zou maken, dat niet enkel in mijn hoofd zou bestaan. Ik belandde bij ‘de overheid’ en bleef daar jaren lang, met een korte uitstap naar een woningcorporatie. Mijn natuurlijke antenne voor wat er in de context van je eigen organisatie gebeurt was in mijn werk altijd mijn kracht.

Het maakte van mij de verbinder met nieuwe partijen, de gesprekspartner bij samenwerking. Verhalen en de context van het verhaal zijn de rode draad in mijn werk. 

We zien de wereld allemaal op onze eigen manier. En dus zijn er net zoveel werkelijkheden als mensen. Dat is niet erg, alleen kleurrijk.

Bolletje Ginder zalm

Cécile van Reijmersdal

Ik ben een ervaren procesbegeleider, prettige sparringpartner en scherpe strategische denker. Mijn werk doe ik altijd vanuit de wetenschap dat je als organisatie nooit in een lege wereld beweegt. Je context beïnvloedt wat je kunt, en tegelijk ben je onderdeel van die omgeving en oefen je je eigen invloed uit. Verhalen, of narratieven, bepalen daarbij voor een groot deel hoe we elkaar zien en hoe we samen de wereld vorm geven. Voor mij is er niets fascinerender dan de menselijk vatbaarheid voor verhalen en de manier waarop we elkaar daarmee beïnvloeden. Ik ondersteun mijn opdrachtgevers bij het ontdekken, luisteren naar en vertellen van de verhalen die bepalend zijn voor hun context en koers.

– peter mul, project- en programmamanager 

"Cécile functioneert in een groep als verbinder. Dit zorgt voor samenhang en eenheid binnen een groep."

– Froukje Kampen – Aa en Hunze

ik hou van

  • Luisterboeken
  • Boswandelingen
  • Sokken breien
  • Soep in alle soorten
  • Schilderen
  • Warme voeten
Cecile-uitstrekken

Opleidingen

Literatuurwetenschappen, MA
Universiteit van Utrecht

Kunst, Cultuur & media, BA
Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

 

Opdrachtgevers

Provincie Drenthe  ●  Regio Deal Zuid- en Oost Drenthe  ●  Gemeente Emmen  ●  Gemeente Borger Odoorn  ●  Gemeente Aa en Hunze  ●  Gemeente Hoogeveen

kennismaken?

Bolletje Ginder zalm

Neem contact met me op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Cecile sneakers